Open Monumentendagen Leiden

Contact

Open Monumentendagen Leiden wordt georganiseerd door de Stichting Open Monumentendagen Leiden. Het bestuur bestaat uit Alexander Geertsema, voorzitter; Geert Doeven, penningmeester; Daan Isendoorn, fondsenwerving & sponsoring; Marianne Kroon, communicatie & pr; Milly de Bruyn, nevenactiviteiten & jeugdcommissie (samenstelling 2021). De bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. 

De meeste activiteiten van de stichting worden door vrijwilligers uitgevoerd. Daarnaast is er een coördinator, in de persoon van Saskia Leupen, met een aanstelling van 20 uur per week. Deze is in dienst van de gemeente Leiden en werkzaam bij Erfgoed Leiden en Omsteken.

Doelstelling
De doelstelling van de Stichting Open Monumentendagen Leiden is het bevorderen van de belangstelling voor monumenten en hun historische en culturele context in de ruimste zin des woords.     

Lees meer over de Stichting Open Monumentendagen Leiden. Informatie

Op deze site verschijnt regelmatig nieuwe informatie over de Open Monumentendagen Leiden. Houd de site in de gaten of volg ons op Facebook en Twitter (@OMDLeiden).

 

Contact

Bezoekadres:
Erfgoed Leiden e.o.
Boisotkade 2A
2311 PZ Leiden

Het informatiepunt tijdens de Open Monumentendagen is meestal gevestigd in het Stadhuis van Leiden, te bereiken via de entree aan Breestraat 92.

E-mail: info@openmonumentendagenleiden.nl of s.leupen@erfgoedleiden.nl

Telefoon: 06 - 46 75 00 63 (Saskia Leupen, coördinator)

KvK-nummer: 28.106.689
RSIN: 815015689 

Op de pagina 'downloads' vindt u ons beleidsplan en de meest recente jaarrekening.

Foto: Comité Stichting Open Monumentendagen Leiden: vlnr: Marianne Kroon, Geert Doeven, Daan Isendoorn, Milly de Bruyn, Alexander Geertsema en Saskia Leupen.