Open Monumentendagen Leiden

Kom jij ons versterken? Gezocht : bestuurslid Communicatie & PR

De stichting Open Monumentendagen Leiden organiseert jaarlijks in het tweede weekeinde van september een groots publieksevenement waarin rond de 30 geselecteerde monumenten bezocht kunnen worden.
Voor ons bestuur dat bestaat uit in totaal 6 personen zijn wij op zoek naar een enthousiast bestuurslid Communicatie & PR. Het bestuur wordt ondersteund door een coördinator in dienst van de gemeente Leiden. Hieronder lees je meer over het takenpakket en de verantwoordelijkheden. Ook wanneer je een deel van deze taken wilt aanpakken, horen we dat graag!

Bestuurslid Communicatie & PR

Communicatie & PR is eindverantwoordelijk voor het gehele communicatietraject en de contacten met de pers en media. Je onderhoudt nauw contact met de coördinator over de planning van de productie van het boekje en de andere uitingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de communicatie-uitingen en alle perscontacten en (sociale) media. Natuurlijk participeer je in de uitvoering van het evenement als geheel en ben je inzetbaar tijdens de Open Monumentendagen zelf. .

 Het tijdsbeslag voor het bestuurslid Communicatie & PR is gemiddeld 3 tot 5 uur per week.Ben je geinteresseerd? neem dan contact op voor de uitgebreide functieomschrijving.

Profiel

Ervaring met marketing, communicatie en vormgeving
* Ervaring met perscontacten
* Goede contactuele eigenschappen
* Hands on mentaliteit
* Affiniteit met sociale media is een pre
* Bekend met uitingen in Leidse regio
* Affiniteit met erfgoed en monumenten

Interesse? 

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Alexander Geertsema, voorzitter Open Monumentendagen Leiden:  alexandergeertsema@openmonumentendagenleiden.nl  of telefonisch via 06-53120100.

Nieuwsoverzicht